Truman vertelt het verhaal van Sensys Gatso

Sensys Gatso is een grote wereldwijde speler op het gebied van traffic enforcement. Denk aan de handhaving van snelheid, rood licht, distractive driving (bellen en appen in de auto) en milieuzones. In 2015 besluiten het Zweedse Sensys en het Nederlandse Gatso samen te gaan. Ze zijn nu de grootste producent in traffic enforcement oplossingen.

Beide bedrijven hebben een mooie geschiedenis. Gatso is de uitvinder van het eerste meetinstrument om de snelheid van langsrijdende auto's te bepalen. En Sensys een bedrijf dat in Zweden hun visie Vision Zero op de kaart zette. Deze visie gaat over het idee dat niemand meer in het verkeer om het leven mag komen. En dat het niet zo kan zijn dat we accepteren dat verkeersslachtoffers horen bij de deelname aan het verkeer.

Truman hielp bij de merkpositionering door middel van het True Story Canvas en tilt het verhaal van het merk naar een hoger level. Een waar verhaal dat verder gaat dan het engineeringsverhaal, waar ze overigens heel erg goed in zijn. Een ode aan hun purpose.

De brandfilm van Sensys Gatso:

Daarnaast maakten we een productfilm over hun nieuwste propositie TRaaS; TRaffic enforcement as a Service.

Comments are closed.