Vanaf 1 april verkrijgbaar: Supercharge your stories

Het is bijna zover! Volgende maand verschijnt ons tweede boek Supercharge your stories. In ons eerste boek, het bekroonde True Storytelling, gingen we op zoek naar het belang van geloofwaardigheid in marketing. In Supercharge your stories gaan we een stap verder. Zou je verhalen nog beter kunnen maken door nog meer kennis over gedragspsychologie toe te passen? Zou je merken nog beter kunnen bedienen? En maatschappelijk uitdagingen nog effectiever kunnen aanpakken? Mede door het schrijven van dit boek kunnen wij zeggen: ja.

 

EEN BOEK OVER HET BEGRIJPEN VAN GEDRAG

Supercharge your stories gaat over jou. Over hoe het tussen je oren werkt. Over hoe jij je keuzes maakt. Over hoe je naar de wereld kijkt. Waarom zeggen we soms A maar kiezen we voor B? Waarom lukt het je niet om vaker te sporten? Of om gezonder te eten? Op een willekeurige dag moet je brein ontelbaar veel beslissingen nemen: een belangrijke en grote taak. In dit boek laten we zien hoe je brein dat doet. Uiteindelijk komen al die beslissingen tot uiting in je gedrag, in de dingen die je doet, denkt en voelt.

 

EEN BOEK OVER DE UITDAGINGEN VAN VANDAAG

Veel van de uitdagingen vandaag de dag hebben te maken met het menselijk gedrag. Van gezonder eten tot sparen voor je pensioen en van minder voedsel verspillen tot je laten vaccineren tegen het coronavirus. En natuurlijk de grootste uitdaging van onze tijd: het tegengaan of remmen van klimaatverandering. Veel merken, bedrijven en organisaties willen daarom gedrag beïnvloeden (misschien heb jij zelfs de taak om dit te doen). Wij geloven dat de juiste verhalen met toegepaste kennis uit de gedragspsychologie hierbij kunnen helpen.

 

EEN BOEK OVER THEORIE IN PRAKTIJK BRENGEN

In Supercharge your stories willen we je met onze eigen metaforen inzicht geven in hoe het allemaal werkt daar in je bovenkamer. Je maakt kennis met een hagedis, een hond en een mens die in je hoofd leven. We introduceren een handig Zwitsers zakmes dat je brein tot z’n beschikking heeft om beslissingen te nemen. En we geven je inzicht in de vraag hoe je verhalen nog fijner voor het brein kunt maken.

 

EEN BOEK OVER WAT ELKE MARKETING- EN COMMUNICATIEPROFESSIONAL MOET WETEN

Onze kennis van het menselijk gedrag groeit met de dag. De tijd dat marketing, reclame en communicatie een vak van alleen buikgevoel en intuïtie was, ligt ver achter ons. Voor elke marketing- of communicatieprofessional is het essentieel om kennis te hebben van de werking van het menselijk brein en hoe dit beslissingen neemt. Je vak speelt zich uiteindelijk af tussen de oren van je doelgroep. Daar worden aankoopbeslissingen genomen, merken aangelegd, relaties gebouwd, emoties aangewakkerd, verlangens losgemaakt en wordt gedrag gespiegeld. Met kennis van de gedragspsychologie heb je een geheim wapen in handen. Je maakt daarmee je briefings scherper, de onderbouwing van je keuzes sterker, je verhalen overtuigender, je merk aantrekkelijker en je campagnes verleidelijker.


PRE-ORDER HET BOEK HIER MET 10% KORTING >>

No Comments Yet.

Leave a comment