Onze Paul spreker op het NIMA B2B Marketing Event 2020

Op de uitnodiging om voor de B2B marketeers van de NIMA meer te vertellen over True Storytelling en ons True Story Canvas gingen we graag in. Daarom spreekt Paul op 8 oktober 2020 op het NIMA B2B Marketing Event. Dit kun je verwachten:

-
True Story Canvas: een authentieke merkpositionering op één A4
Sterke merken weten waar ze voor staan en durven ernaar te leven. Ze weten wat ze willen delen met de wereld en bewijzen dit op alle touch points in hun business. Deze merken zijn consistent in hun communicatie en handelen. Je ervaart ze als authentiek en betrouwbaar. En het mooiste is ze hebben een goed verhaal te vertellen, waar (potentiele) klanten graag naar luisteren.

Wat is het verhaal van jouw bedrijf of merk? Paul Hillesum geeft een introductie op het True Story Canvas waarmee je merk kunt positioneren op één A4. Geen luchtkastelen positionering, maar een positionering die past bij wie het bedrijf is. Je krijgt een holistisch overzicht van alle ingrediënten die nodig zijn voor een authentieke en scherpe positionering. Het belangrijkste fundament voor een scherp verhaal, scherpe communicatie en een sterk merk met aantrekkingskracht.
-

Je kunt je aanmelden via www.b2bmarketingevent.nl

No Comments Yet.

Leave a comment